Vodstvo Rokometnega ženskega kluba (RŽK) Zagorje je ob zaključku tekmovalne sezone pripravilo srečanje, na katerem je igralke, strokovno vodstvo in druge člane kluba pozdravil predsednik kluba Gregor Brinjevec. Kljub temu, da je epidemija tekmovalno sezono močno zaznamovala, so zagorske rokometašice dosegle odlične rezultate.

Članice so znova igrale v 1. A ženski rokometni ligi in se na koncu uvrstile na šesto mesto. Mladinke so v 2. slovenski ligi osvojile 2. mesto. V klubu so z rezultatom zadovoljni in bodo vstop v 1. ligo skušali doseči v prihodnji sezoni.

Kadetinje so v 1. kadetski ligi končale na 7. mestu, starejše deklice na 4. mestu, mlajše deklice, ki so igrale v treh področnih ligah, pa so se uvrstile na 4. do 6. mesto.

V klubu so hvaležni za pomoč vsem staršem, trenerjem, navijačem, strokovnemu štabu, fizioterapevtom in drugim.

»Res je, da za prihodnjo sezono ostaja še veliko odprtih vprašanj, a sem prepričan, da bo naslednja sezona še boljša,« je med drugim povedal Gregor Brinjevec. Treningi za članice se bodo začeli že avgusta, 11. septembra pa jih čaka pomembna tekma, saj se bodo na Galjevici pomerile s Krimovkami.

Savus

Foto: Rokometni ženski klub Zagorje