E-račun, akontativno plačevanje ogrevanja, SMS-obveščanje in e-obveščanje so sodobne, uporabnikom in okolju prijazne storitve, ki jih na Komunali Trbovlje nudimo občanom oziroma uporabnikom naših storitev.

E-račun – zmanjšujemo rabo papirja

E-račun je enostavna, hitra in okolju prijazna rešitev za prejemanje računov, saj z zmanjševanjem rabe papirja zmanjšujemo rabo naravnih virov. E-račun v PDF obliki  lahko prejmete na svoj e-naslov, v spletno banko ali v mBills in je enakovreden računu v papirni obliki. Dostavljen je zanesljivo in takoj, prihrani nam čas pri plačevanju in omogoča enostavno preglednost.

Za prejemanje e-računa na vaš e-naslov izpolnite vlogo za izdajo PDF oblike e-računa, ki jo najdete na spletnih straneh Komunale Trbovlje, za prijavo preko mBills navodila najdete na portalu mBills, za prejemanje e-računa neposredno v vašo spletno banko pa vlogo oddate preko svoje spletne banke.

Akontativno plačevanje ogrevanja – razporeditev stroška ogrevanja

Sezona ogrevanja je končana, zato je zdaj priložnost za izbiro akontativnega plačevanja ogrevanja, s čimer se ta strošek razporedi na obdobje več mesecev. Storitev je namenjena vsem, ki želite razbremeniti visoke stroške, ki nastajajo na vrhuncu ogrevalne sezone. Mesečna poraba za prihodnjo ogrevalno sezono se izračuna na podlagi povprečne porabe zadnjih treh sezon, meseca maj in junij pa sta poračunska, kar pomeni, da se takrat izravnajo razlike med predvideno in dejansko porabo. Akontativno plačevanje ogrevanja je namenjeno vsem odjemalcem, ki so lastniki ali najemniki stanovanjskih enot.

Vloga za akontativno plačevanja ogrevanja je na voljo na spletnih straneh Komunale Trbovlje, za več informacij o storitvi pa lahko pokličete na telefonsko številko info pisarne 03 56 53 126 ali pišete na e-naslov javno.podjetje@komunala-trbovlje.si.

SMS-obveščanje – obveščenost v pravem trenutku

SMS-obveščanje je namenjeno pošiljanju obvestil o motnjah in izrednih dogodkih na področju oskrbe s pitno vodo in ogrevanja, pa tudi pošiljanju drugih obvestil, ki se nanašajo na informacije uporabnikom, kot so na primer zapore cest. Na SMS obveščanje se lahko prijavite tako, da pošljete SMS-sporočilo s ključno besedo KOMUNALA na 041 140 140. Prijeli boste obvestilo, da ste prijavljeni na prejemanje SMS/MMS sporočil na ključni besedi KOMUNALA.

E-obveščanje – novice in obvestila na vaš e-poštni naslov

Komunala Trbovlje vam omogoča prijavo na e-obvestila in novice, ki jih prejmete neposredno v vaš e-poštni predal. Prijava na prejemanje e-obvestil je možna na spletni strani Komunale Trbovlje, kjer je na vstopni strani na voljo prijavni obrazec. Vanj vnesete svoj e-naslov in potrdite, da se strinjate z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic.

Storitev e-obveščanja je namenjena tako nujnim obvestilom o okvarah na vodovodnem in vročevodnem omrežju, kot tudi obvestilom o napovedanih motnjah oziroma predvidenih delih, v okviru e-obveščanja pa boste prejeli tudi novice in druge koristne, poučne in zanimive vsebine, ki jih pripravljamo na Komunali Trbovlje.

PR objava

Foto: Komunala Trbovlje