četrtek, 25 aprila, 2024

Iz te kategorije

Prigode navihane gospodinje 22

Streznitev

Nikakor se nisem mogla spraviti v red. Na pomoč mi je priskočilo vesolje z namenom, da me strezni. Ob vsem tem sem se počutila kot nekdo, ki se ga je napil in ima naslednji dan hudega »mačka«. Od takšnega načina življenja sem bila vsa »skozlana«.

Na pot mi je poslalo moškega Abrahamovih let. Darko je ločenec z dvema že odraslima otrokoma. Po poklicu je profesor na višji strojni šoli. Bil pa je tudi moj življenjski učitelj. Pri njemu sem z odliko opravila izpit.

Darko si je želel preprosto žensko, katera bi mu krajšala samotne večere. Bil je zelo inteligenten. Do mene je imel spoštljiv odnos. Pravi džentlemen. Ljubeče me je klical “moja princeska”. Vozil me je okrog in me razvajal. Ker je bil uglajen gospod, med nama ni prišlo dlje od poljuba. Na svoj način me je to zelo zabavalo. Nekega večera me je kot že običajno poklical po telefonu. Takrat nisem imela časa za pogovor. Hotel me je imeti vedno na razpolago, zato se je razjezil in prekinil najino razmerje. Ha, meni pa ni bilo nič jasno.

Preteklo je leto dni. Glej ga zlomka, gospod uglajeni me je poklical. Povabil me je na kavico. In jaz neumnica, sem kar po zraku poletela na snidenje z njim. Predlagal mi je, da greva v Celje, kjer je za naju rezerviral neko sobo. Začeli so me obdajati čudni občutki, vendar sem jih nekako odgnala stran. Bila sem radovedna, kako je seksati z uglajenim profesorjem. Svoj mercedes je parkiral zadaj za blokom. Pešpot naju je vodila mimo majhnega kafiča, kjer je zunaj posedala mladina. Pričeli so se hihitati. Mogoče so poznali Darka, saj je pred leti poučeval v Celju.

Prispela sva do stanovanja, kjer naju je v lončku za rože čakal ključ. Vstopila sva, soba je bila opremljena samo z veliko posteljo in mizo. Preplavljali so me čudni občutki, kakršnih do sedaj še nisem občutila. Znašla sva se na postelji, bila sem vsa v pričakovanju. Darku se je mudilo seksati, povzpel se je name. Ravno, ko sva začela z akcijo, sva v temi zaslišala, kako se odpirajo vrata. Darko je skočil dol iz mene in osebi, ki je stala v popolni temi dejal, da še nisva končala in da bova kmalu zapustila stanovanje. Bila sem v šoku. Joj, kako sem se prestrašila. Prizor je bil videti kot iz kakšne grozljivke.

Oseba v temi je odšla, midva pa sva se v naglici oblekla. Spominjam se, da sem se tako tresla, da sem se komaj oblekla. Darko je pustil denar na mizi in zapustila sva stanovanje. Zopet sva šla mimo tistega kafiča. Slišal se je krohot. Še kar nisem mogla dojeti, kaj se mi je ravnokar zgodilo. V glavi mi je razbijalo … iz notranjosti mi je kričal glas, da sem kot poceni prostitutka. V tistem trenutku sem zasovražila samo sebe.

Med vožnjo nazaj sva bila oba tiho. Pripeljal me je do mojega avta, kjer me je odložil kot rabljeno cunjo. Vsa otopela sem se odpeljala domov. Darko me ni nikoli več kontaktiral.

Naslednji meseci so bili zame peklenski. Zaradi samoobsojanja je zbolela moja duša, kar se je poznalo na moji koži. Po celem telesu se je pojavila srbečica. Moja koža je bila vsa v ranah, kot bi prišla iz bojišča. Zdravniki mi niso mogli pomagati. Pomagale mi niso niti razne kreme. Doma sem imela že celo lekarno. Nato pa sem obiskala zdravilca, ki mi je pomagal zdraviti dušo. In ko sem pozdravila svoje srce, se je pozdravila tudi moja koža. Imam veliko razlogov, da se spravim v red. Včasih se moraš samo mirno prepustiti toku.

Sanja Svetlina

Fotografije so simbolične

Prejšnja epizoda: Ponesrečeni zmenki

Isti avtor