Minuli vikend so policisti na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prometno nesrečo zaradi nepravilne smeri vožnje, povoženi srni ter kršitvi javnega reda in miru.

PP Hrastnik

V petek, 6. avgusta, so hrastniški policisti okoli 11. ure zasegli vozilo voznici osebnega vozila zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Zoper kršiteljico bo podan obdolžilni predlog.

Prav tako v petek se je nekaj pred 16. uro v Hrastniku zgodila prometna nesreča, v kateri so se štiri osebe lahko telesno poškodovale. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilne smeri vožnje. Nastalo je za okoli 6000 evrov materialne škode.

V nedeljo, 8. avgusta, pa so policiste okoli 18. ure obvestili, da se na Dolu pri Hrastniku sprehaja večji pes, ki je nezavarovan. Zoper lastnico vodijo prekrškovni postopek.

PP Zagorje ob Savi

Zagorski policisti so na območju PP Litija in na regionalni cesti Zagorje–Trojane obravnavali dve povoženi srni. Ob izpolnjenih pogojih so v obeh primerih odstopili od ogleda ter dogodka zaznamovali.

Na območju Zagorja sta potekali tudi dve javni prireditvi. Kolesarski vzpon na Zasavsko sveto goro in Zagorski tek. Policisti so sodelovali pri varovanju obeh prireditev.

Policiste so obvestili tudi o najdenem otroškem gorskem kolesu temno sive barve znamke Merida. Lastnika naprošajo, da se z dokazili o lastništvu zglasi na Policijski postaji Zagorje ob Savi, kjer kolo tudi hranijo.

V noči iz sobote na nedeljo so obravnavali dve kršitvi javnega reda in miru zaradi glasne glasbe. Obema kršiteljema so zaradi kršitve Zakona o varstvu javnega reda in miru izrekli opozorilo.

Savus

Fotografija je simbolična


 

Prejšnji članekTrbovlje za najlepše urejeno mesto
Naslednji članekPeter Kauzer: Motivacije imam še dovolj, ne počutim se starega