nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Trboveljčani, pazite na zlatnino

Zlasan otrok, glasna glasba in za več tisoč evrov nakradenega denarja in zlatnine – zasavskim policistom ni bilo dolgčas.

Hrastnik

Policiste so 15. novembra okrog 16. ure obvestili, da je občan otroka povlekel za lase.

Nekaj pred 23. uro so policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo.

Trbovlje

Nekaj pred 15. uro so policisti 15. novembra prejeli obvestilo o poškodbi vozila na parkirnem prostoru v Trbovljah.

Nekaj po 19. uri so jih obvestili o najdbi bankovcev, ki jih je občan tega dne ob 18.40 našel na bankomatu v Trbovljah. Lastnika še iščejo.

Okoli 23.30 so prejeli obvestilo o kršitvi javnega reda in miru, ker je kršitelj z glasno glasbo motil nočni mir in počitek. Policisti so ga opozorili.

Policisti so 16. novembra prejeli obvestilo o sumu kaznivega dejanja poškodbe tuje stvari – znani storilec je poškodoval vozilo.

Okoli 20.30 so jih obvestili o nepravilno parkiranem vozilu, ki je oviralo promet pri osnovni šoli. Policisti so izdali obvestilo o prekršku.

Okoli 22.30 so policisti ustavili voznika, v postopku pa so ugotovili, da je imel v času vožnje 0.64 mg/l alkohola v izdihanem zraku. Vozniku so prepovedali nadaljnjo vožnjo, zoper njega bodo podali obdolžilni predlog na sodišče.

V nedeljo, 17. novembra, so policiste okrog 13.30 ure obvestili o poškodovanem vozila na parkirnem prostoru v Trbovljah.

V Trbovljah je neznani storilec vlomil v dve stanovanjski hiši, od koder je odnesel gotovino in nakit. Skupna premoženjska škoda znaša več tisoč evrov.

V Trbovljah so imeli delo tudi gasilci. Včeraj okrog 9. ure dopoldan je v stanovanju v bloku na Trgu revolucije v Trbovljah puščal radiator. Gasilci PGD Trbovlje mesto so s tehničnim posegom zaprli dotok vode v radiator in onemogočili nadaljnji iztek vode.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor