V sredo, 1. septembra, so v Karate klubu Trbovlje pripravili sprejem za Uršo Haberl in Domna Zidarja, ki sta med 20. in 22. avgustom v finskem Tampereju nastopila na Evropskem prvenstvu za kadete, mladince in mlajše člane. V četrtek, 2. septembra, pa so v klubu pridobili tudi dva nova trenerja – Blaža Hribovška in Teo Potrpin.

Za odmeven rezultat je na evropskem prvenstvu poskrbela predvsem Urša Haberl, ki ga je zaključila na odličnem, a za športnike nehvaležnem, petem mestu. Na sprejemu sta Urša in Domen Zidar prejela praktično darilo ter skupinsko sliko reprezentantov iz Finske, ki ju bo spominjala na udeležbo na evropskem prvenstvu. Darilo jima je predal predsednik kluba Bogdan Simerl. Prispevek o njunem nastopu na prvenstvu si lahko ogledate na tej povezavi.

Karate zveza Slovenije pa je 2. septembra na Polzeli podelila diplome za uspešno opravljeno usposabljanje strokovnih delavcev v športu. V Karate klubu Trbovlje so tako pridobili dva nova trenerja karateja, in sicer Teo Potrpin in Blaža Hribovška. Izobraževanje sta začela konec lanskega leta in ga s praktičnim delom uspešno zaključila v mesecu juniju letos.

V Karate klubu Trbovlje pa vabijo tudi vse, ki bi se radi vpisali v klub, da se jim pridružijo ob ponedeljkih in sredah od 17. do 18. ure v večnamenskem prostoru Osnovne šole Trbovlje.

Jernej Simerl

Foto: Karate klub Trbovlje