Romana Skrinjar Alauf je samostojna podjetnica iz Kisovca, ki svoje podjetje Računovodstvo RSA uspešno vodi že deset let. Sedež podjetje ima na Lokah pri Zagorju 14b. Njena osnovna dejavnost je nudenje računovodskih, finančnih in davčnih storitev od začetka (vnosa prejetih in izdanih računov) do konca (bilance). Meni, da je najbolj uspešna pri vsem, česar se loti 100 %.

Ukvarja se tudi s kadrovskim svetovanjem in pomočjo strankam. Poleg dela v računovodskem servisu pa je tudi predstavnica stikov z javnostjo pri Rokometnem ženskem klubu Zagorju.

Njeno podjetje obstaja že deset let, kar je odraz njenega trdega dela in želje po uspehu. Na poti podjetništva pa jo kot vsakogar seveda spremljajo tudi vzponi in padci.

Podjetje je ustanovila leta 2011 (popoldanski s. p.) in začela z uslugami prijateljicam, ki niso bile zadovoljne z računovodstvom. Počasi je pridobivala stranke in se trudila razširiti dejavnost. V letu 2016 je zaradi zdravstvenih težav vso delo prepustila možu Sašu. Po okrevanju je ponovno prevzela vodenje podjetja in zaradi povečanega dela zaposlila sodelavko Kajo.

Trenutno ima zaposleno Kajo, ki počasi odhaja na porodniški dopust, in njeno zamenjavo Romano, ki je na uvajanju.

V bližnji prihodnosti si želi zaposliti še koga, kar bo odvisno predvsem od širitve podjetja. V podjetje bi rada sprejela odkrito, komunikativno, nasmejano in delavno osebo. Svoje podjetje želi čim bolj razširiti, pridobiti še nekaj novih, zadovoljnih strank in ponuditi delovno mesto novi osebi.

PR članek