V začetku februarja smo pripravili nagradno igro z naslovom Zimsko Zasavje. Dobili smo že nekaj lepih fotografij. Za spodbudo objavljamo fotografijo Trboveljčanke Maje Rozman.

Pravljična Sveta gora je svojo fotografijo poimenovala Maja Rozman iz Trbovelj.

Svojo najljubšo fotografijo zimskega Zasavja nam lahko pošljete tudi vi in osvojite lepo nagrado.

Pravila sodelovanja in nagrade

Fotografirajte vaš najljubši košček zimskega Zasavja in nam fotografije pošljite na info@savus.si do 29. februarja 2020, zadnjega februarskega dne. V zadevo svojega elektronskega sporočila napišite: Nagradna igra – zimsko Zasavje, v sporočilo pa svoje podatke: ime, priimek, naslov in telefon. Dodate lahko tudi kakšno misel ali opis fotografije. Fotografije so lahko posnete tudi v preteklih letih.

Fotografije bomo objavljali v našem spletnem časopisu savus.si in na naši Facebook strani. Pošljite nam fotografije v višji resoluciji (okrog 1 MB). Med avtorje najlepših fotografij bomo razdelili najmanj štiri nagrade, stropne luči.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igra, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu savus.si, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savus na družbenem omrežju Facebook. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus

Foto: Maja Rozman

Prejšnji članekParaolimpijski športni dan
Naslednji članekVic dneva