četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Odelo Slovenija išče nove sodelavce


Mednarodno prepoznavni uspehi podjetja

Celotno delovanje podjetja temelji na sodobnih principih vitke proizvodnje in poslovne odličnosti. Dokaz uspešnosti so številne nagrade, s katerimi se ponašajo. Med drugim so bili v letu 2017 že drugič prejemniki mednarodne nagrade TPM »Total Productive Maintenance Award« kot najboljše TPM podjetje leta 2017 v kategoriji mednarodnih podjetij. Prejeli so priznanje Republike Slovenije za poslovno odličnost, nagrado za »Automotive Lean Production Award« in so nosilci certifikata modela odličnosti EFQM. V letu 2016 jim je bila podeljena mednarodna logistična nagrada »elogistics award« ter Nagrada nemškega gospodarstva 2016.

Vodilni na področju inovacij

Številne inovacije in novosti so dokaz, da ekipa odela, ki skrbi za nenehen razvoj in napredek, nikoli ne počiva. Podjetje je namreč kot prvi dobavitelj v avtomobilski industriji razvilo tehnologijo OLED za zadnje luči in omogočilo njeno serijsko proizvodnjo. Doslej je bila organska tehnologija predstavljena zgolj v prototipih avtomobilskih luči. Svetlobne in oblikovne učinke diod OLED, ki jih proizvaja odelo, lahko občudujete na vozilu BMW M4 GTS.

Srce odela so ljudje

Srčnost, predanost in timsko delo so ključne sestavine uspeha, zadovoljni zaposleni pa nezamenljiva spremenljivka v enačbi vztrajnega doseganja zastavljenih ciljev. odelo nenehno vlaga v strokovni in karierni razvoj zaposlenih. Visoke standarde dela v proizvodnji redno dopolnjujejo s prijetnimi aktivnosti, namenjenimi sproščenim trenutkom preživljanja skupnega časa na delovnem mestu. S številnimi dogodki, kot so dan odprtih vrat, športne igre, praznovanje osvojenih priznanj ter z organiziranimi prireditvami za zaposlene in otroke skrbijo za neformalno druženje. S posluhom za lokalno okolje ter s sodelovanjem z lokalnimi društvi in združenji pa daje odelo Slovenija pomemben prispevek k oblikovanju svojevrstne podobe kraja in celotne Savinjske doline.

Že slogan podjetja odelo »Luči navdahnemo s čustvi« obljublja izkušnjo, ki presega okvirje povprečja. Številne nagrade, uspehi in zadovoljni kupci pa so le potrditev, da se podjetje odelo uspešno umešča na svetovni zemljevid napredka in razvoja.

Zaradi konstantnega razvoja odelo Slovenija v svoj kolektiv vabi več različnih strokovnih delavcev ter delavcev v proizvodnji. Prijave sprejemajo na zaposlitev@odelo.si.

Promocijska objava

Isti avtor