Danes se ob 20.30 uri odpira popolnoma prenovljen, 6000 m2 velik Športni park Ledenica, v katerem bo vsak našel prostor za sprostitev, počitek, branje knjige, rekreacijo ali pa noro adrenalinsko doživetje. V minulem tednu so v parku posadili tudi 38 dreves in 65 grmovnic, kar prispeva k dodatni ozelenelosti parka.

Iz prostora, ki še pred nekaj leti ni obetal veliko, so zgradili športni objekt, ki se nahaja na levi in desni strani struge Trboveljščice, povezan pa je z mostom, ki bo imel prav posebno ime, namen in simbolnost. Več o tem izveste na samem odprtju. Odprtja se bodo udeležili ljubljanski raper Nipke (Boštjan Nipič), plesalci ljubljanske plesne šole Artifex, radijski voditelj in pevec Klemen Bunderla, Trboveljčanka in najboljša slovenska košarkarica vseh časov Nika Barič ter številni drugi.

Ob Trboveljščici bo prostor sprostitve, kjer bodo obiskovalci lahko posedali in se sprostili. Na drugi strani parka bo skate poligon, kjer bodo na svoj račun prišli skejterji in BMX kolesarji. Tisti, ki radi telovadijo na prostem, pa bodo lahko svoje gibalne sposobnosti preizkusili v motorik parku.

Obiskovalci morajo izpolnjevati PCT pogoj. Pred prireditvijo, od 19. ure dalje, lahko na prizorišču opravite tudi hitro testiranje. Cena je 12 evrov, plačilo pa je možno samo z gotovino. Testiranje bo ob zgornjem vhodu na prizorišče.

Savus

Foto: Občina Trbovlje


 

Prejšnji članekZgodbe Katapulta
Naslednji članekVsiljivo beračenje v Litiji