ponedeljek, 22 julija, 2024

Iz te kategorije

Nesreča na Ruardiju

Zagorski policisti so se pretekli konec tedna med drugim ukvarjali z letalsko nesrečo – pilot ultralahkega letala je pri pristajanju trčil v tla.

PP Zagorje

V petek, 26. aprila, ponoči so v Zagorju policisti prejeli obvestilo o zaparkiranem vozilu. Kršitelju so izdali obvestilo o prekršku.

Zjutraj so posredovali na javnem kraju, kjer je močno pijan kršitelj občana udaril v obraz in udarjal po vozilu drugega občana. Kršitelj policistom ni želel izročiti dokumentov, zmerjal jih je in pozival k pretepu, prav tako je pozival k pretepu druge občane. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog, občan, ki ga je kršitelj udaril v obraz, pa je zoper njega vložil predlog za pregon kaznivega dejanja.

V soboto so policisti v naselju Zalog pri Moravčah preiskovali prometno nesrečo s pobegom, ki jo je zaradi nepravilne strani in smeri vožnje povzročil voznik osebnega avtomobila. Policisti so mu izdali plačilni nalog in mu izrekli opozorilo zaradi pobega s kraja nesreče.

Na vzletišču v Zagorju je popoldan prišlo do nesreče pri pristajanju ultralahkega letala. Policisti so ugotovili, da je pilot vzletel z vzletišča v Zagorju in opravil lokalni let, ki je trajal okoli 20 minut, nato pa se je z letalom vrnil nazaj na isto letališče, kjer je želel pristati. Pri pristajanju pa je z letalom zapeljal preko lokalne ceste na bližnji travnik ter po brežini, kjer je nato s sprednjim delom letala (z motorjem) trčil v tla. Poškodovan ni bil nihče. Nastala pa je materialna škoda, ki po nestrokovni oceni znaša za nekaj tisoč evrov. O nesreči so policisti obvestili letalskega inšpektorja.

Savus

Fotografija je simbolična.

Previous article
Next article

Isti avtor