Dolžni smo vam nekaj pojasnil. Veliko vas je odgovor na nagradno vprašanje zapisalo v komentar pod objavo na Facebooku. Teh odgovorov žal pri žrebu ne bomo upoštevali. Upoštevani bodo le odgovori, poslani na naš e-poštni naslov info@savus.si. Ravno tako se ne bodo upoštevali odgovori, pri katerih sodelujoči niso pripisali kontaktnih podatkov (ime, priimek, telefonska številka, naslov). Če ste svoj odgovor zapisali v komentar na Facebook ali pa ste nam poslali e-pošto brez kontaktnih podatkov, lahko pravilen odgovor v skladu s pogoji nagradne igre pošljete do ponedeljka, 21. januarja.

Nagradno vprašanje se torej še vedno glasi: Naša spletna stran in časopis se bosta odslej imenovala Savus – a kaj (oziroma kdo) sploh je Savus?

Odgovor na nagradno vprašanje lahko izbrskate na naši novi spletni strani www.savus.si (v pomoč: ne boste ga našli v rubriki Gospodarstvo, ne Šport, niti Čez planke ne 😊).

Med vsemi prejetimi odgovori bomo v uredništvu izžrebali pet ljudi, ki bodo prejeli bogate nagrade.

  1. nagrada: topla vetrovka
  2. nagrada: električna zobna ščetka
  3. nagrada: Chipolo (pripomoček za sledenje predmetov na daljavo)
  4. nagrada: pohodne palice
  5. nagrada: prenosna polnilna postaja (powerbank)

Kar veselo na delo, priklikajte se do pravilnega odgovora in nam ga pošljite. Žreb bo v ponedeljek, 21. januarja.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus