četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Kupite, uporabite, podarite »prešito«

Ekodobre torbe z recikliranimi jeans žepi, na katere uporabniki ročno vezejo različne motive, lahko uporabite pri vsakodnevnih nakupih. V priročen žep spravite denarnico, telefon in ne potrebujete še ene dodatne torbice. Torba je dobro darilo za vsakogar in ob vsaki priložnosti. Izvezemo motive po vaših željah.

Unikatni Ekodobri torbi lahko dodate še P(r)ozorne vrečke. Te prevzemajo vlogo prozornih vrečk, ki jih pri nakupih uporabljamo za tehtanje in shranjevanje sadja, zelenjave. Ker so vrečke pozorne do okolja, smo jih poimenovali pozorne. Izdelujemo jih iz rabljenih zaves. Lahko jih kupite v pakiranju po pet skupaj ali posamično.

Vse naše izdelke lahko kupite preko telefona 03 56 69 790, spletnega nakupa ali osebno v naših trgovinah v VDC Zagorje, Cesta 9. avgusta 59c, Zagorje ob Savi in Litiji od 7. ure – 14. ure (oz. po predhodnem dogovoru po telefonu tudi izven tega časa).

Veseli bomo tudi vaših odpadnih kavbojk in zaves, ki jih bomo uporabili za predelavo v izdelke naše eko blagovne znamke »Prešito«.

PR objava

Foto: arhiv VDC

Isti avtor