Jutri, 8. septembra 2021, bo ob 18. uri v stekleni dvorani KC Delavski dom Zagorje že 20. razglasitev in podelitev Gazele Zasavsko-Savinjske regije. Nominirana podjetja so Hermi iz Celja, Pišek – Vitli Krpan iz Šmarja pri Jelšah in Chipolo iz Trbovelj.

Udeležence bodo pozdravili vsi gostitelji – predsednik organizacijskega odbora Gazele Miha Vrbinc, odgovorni urednik časnika Dnevnik Miran Lesjak in direktorica GZS Zasavska gospodarska zbornica Tjaša Polc. Nenad Savič z Inštituta Unikatum pogovoril z vsemi tremi nominiranci, potem bodo razglasili prejemnika regijskega priznanja gazela 2021.

Letošnji izbor Gazela v ospredje postavlja vrednoti dinamične in trajnostne rasti podjetij. »Že 21. leto na oder postavljamo podjetja in ljudi, ki premikajo meje in utirajo nove poti v podjetništvu in ki jim v nemalo primerih sledijo tudi pozitivne spremembe v družbi. Ob vstopu v tretje desetletje izbora se bomo poklonili najboljšim med najhitreje rastočimi. Oktobra bomo postavili trajno obeležje zlatim gazelam, ki bo stalo na zelenici pred Tehnološkim parkom Ljubljana,« je letošnje dogajanje opisal predsednik organizacijskega odbora Gazele Miha Vrbinc.

Razglasitev zlate gazele leta 2021 bo 26. oktobra v Cankarjevem domu.

Savus

Foto: Jaka Gasar – razglasitev zlate, srebrne in bronaste slovenske gazele 2019