V soboto, 4. septembra 2021, so veterani Zveze veteranov vojne za Slovenijo (ZVVS) na teniškem igrišču v Hrastniku uspešno izvedli tradicionalni, že 21. teniški turnir dvojic. Turnir so organizirali člani OZVVS Zasavje, ki so s pomočjo Teniškega kluba Hrastnik poskrbeli, da so bili tekmovalci pravilno hidrirani in prehranjeni.

Ob 8.30 uri se je zbralo 20 tekmovalcev. Po klepetu, jutranjem okrepčilu in žrebanju tekmovalnih številk so ob 9. uri pričeli s kvalifikacijami v prvem, drugem in tretjem krogu. V četrtfinalu se je med seboj pomerilo osem parov, v polfinalu pa najboljši štirje pari. Tekmovanje so zaključili ob 14. uri.

Tretje mesto sta zasedla Janez Emeršič iz OZVVS Celje in Dušan Hočevar iz OZVVS Dolenjska, drugo mesto Rudi Nunar iz OZVVS Tržič in Sašo Kovač iz OZVVS Zasavje, zmagovalca pa sta postala Drago Kovač iz OZVVS Zgornja Gorenjska in Dejan Bučinel iz OZVVS Tržič.

Najboljših šest je prejelo manjše pokale, prehodni teniški pokal pa bodo do drugega leta hranili v pisarni OZVVS Zasavje in ga opremili s ploščico, na kateri bosta zapisana letošnja zmagovalca.

Na zvezi se zahvaljujemo vsem prijavljenim za udeležbo, športno obnašanje ter lepo in prijetno druženje.

BM

Foto: BM