Povabili smo vas, da fotografirate svoj najljubši košček zimskega Zasavja in nam fotografije pošljete na info@savus.si do zadnjega februarskega dne. Obljubili smo, da bomo avtorjem najlepših fotografij razdelili stropne luči. Nagrajenci so znani.

Poslali ste nam nekaj čudovitih fotografij, ki smo jih objavljali v našem spletnem časopisu Savus.si in na naši Facebook strani.

Nagrade (stropne luči) prejmejo:

  • Maja Rozman
  • Gorazd Razpotnik
  • Andreja Hauptman in
  • Mojca Seme

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo! Prosimo vas, da nagrade prevzamete osebno, in sicer na naslovu Zavod Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, med tednom od 8. do 13. ure.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igra, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu savus.si, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savus na družbenem omrežju Facebook. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus

Foto: Maja Rozman/Gorazd Razpotnik/Andreja Hauptman/Mojca Seme