ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Zasegli imitacijo pištole

Za policisti na območju Zasavja je kar pester vikend- Ukvarjali so se s prometom, drogami, kršenjem javnega reda in miru, pa denarjem iz bankomata, puščanjem vode, izgubljeni avtomobilski kartici, imitaciji pištole …

Petek, 8. maj 2020

Policiste so obvestili o oljnem madežu na cesti na Izlakah, delavci pristojnih služb so madež posule z vpojnimi praški.

V Zagorju ob Savi so obravnavali prometno nesrečo z materialno škodo in pobegom. Policisti so povzročiteljico prometne nesreče izsledili ter zoper njo uvedli prekrškovni postopek.

Osebi so zasegli neznano posušeno rastlinsko snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga, poslali jo bodo v analizo

V večernem času so policisti posredovali v zasebnem prostoru v Kisovcu, kjer je kršitelj pod vplivom alkohola kršil določila Zakona o varstvu javnega reda in miru in nadaljeval s kršitvami kljub ukazom policistov, da s kršitvami preneha, zato so mu odvzeli prostost in izdali plačilni nalog.

Posredovali so na javnem prostoru v Zagorju ob Savi, kjer je kršitelj pod vplivom alkohola kršil določila Zakona o varstvu javnega reda in miru in nadaljeval s kršitvami kljub ukazom policistov, da s kršitvami preneha, zato mu odvzeli prostost in izdali plačilni nalog.

Policiste so obvestili, da so občani v Hrastniku glasni in motijo nočni mir in počitek. Policisti so na kraju izvedli ustrezen ukrep.

 

Sobota, 9. maj 2020

Policiste so obvestili o najdbi zagonske kartice vozila znamke Renault na območju Zagorja ob Savi. Voznika, ki jo je izgubil, še iščejo.

Policisti so se ukvarjali tudi s puščanjem vode v večstanovanjski zgradbi v Kisovcu. O okvari so obvestili pristojne službe, delavci so okvaro sanirali.

Sprejeli so predlog za pregon zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve lahke telesne poškodbe na območju Zagorja.

Trem osebam so zasegli neznano posušeno rastlinsko snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga in jo bodo poslali v analizo.

Obravnavali so poškodovanje vozila na parkirišču v Trbovljah.

Občan je na PP Trbovlje prinesel gotovino, ki jo je našel v reži bankomata. Lastnik se lahko po gotovino oglasi z ustreznimi dokazili na PP Trbovlje.

Policisti so bili obveščeni, da so občani v Hrastniku glasni in motijo nočni mir in počitek. Policisti so na kraju izvedli ustrezen ukrep.

 

Nedelja, 10. maj 2020

V Šentgotardu so policisti obravnavali prometno nesrečo z udeležbo motorista in osebnega avtomobila. V nesreči ni bil nihče poškodovan, po vseh zbranih obvestilih bodo policisti izvedli ustrezen ukrep.

Obveščeni so bili o nepravilnem parkiranju na območju Zagorja ob Savi, kjer so na vozilo dali obvestilo o prekršku.

V Trbovljah so občanu zasegli imitacijo pištole, ki jo bodo poslali v preiskavo, nato pa bo po prejeti analizi izvedli ustrezen ukrep.

Savus

Fotografija je simbolična

Isti avtor