V zadnjih 72 urah so bili policisti na območju Zasavja precej zaposleni. V Hrastniku in Trbovljah so bili obveščeni o kršitvi javnega reda in miru z glasno glasbo ter o poškodovanju kamere in napačnem parkiranju. V Zagorju je neznana oseba preko izposojenega mobilnega telefona opravila nakup, v Litiji pa so obravnavali vlom v objekt.

PP Hrastnik

V ponedeljek, 7. junija, je neznani storilec poškodoval kamero. Lastnika je oškodoval za 100 evrov.

V torek, 8. junija, so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru zaradi glasne glasbe. Kršitve ob prihodu na kraj niso ugotovili.

PP Trbovlje

V sredo, 9. junija, so policiste dvakrat obvestili o nepravilnem parkiranju. Kršitelji so dobili obvestila.

Prav tako so policiste obvestili o kršitvi javnega reda in miru zaradi glasne glasbe. Kršitve ob prihodu niso zaznali.

PP Zagorje ob Savi

V ponedeljek, 7. junija, so obravnavali zbito divjad z osebnim vozilom.

Policiste so obvestili tudi o kaznivem dejanju goljufije. Osumljenec si je izposodil mobilni telefon, nato pa preko sistema moneta opravil nakup.

Obvestili so jih tudi o izgubi registrske tablice CE JC-448. Morebitnega najditelja policisti pozivajo, da obvesti najbližjo policijsko enoto ali pokliče na število 113.

Obravnavali so še kaznivo dejanje vloma v brunarico na območju Zagorja ob Savi, od koder so ukradli alkoholno pijačo. Škoda znaša 200 evrov.

Zaradi napačne strani in smeri vožnje so obravnavali prometno nesrečo s telesnimi poškodbami na območju Izlak in prometno nesrečo z materialno škodo, v kateri je voznik povozil kamenje.

V torek, 8. junija, so obravnavali tatvino denarja iz objekta in prometno nesrečo z udeležbo pešca, ki se je lažje telesno poškodoval.

V sredo, 9. junija, so obravnavali poškodbo osebnega avtomobila. V jutranjem času so policiste obvestili še o prometni nesreči z manjšo poškodbo (povoženje kamna).

PP Litija

V torek, 8. junija, so na območju Litije obravnavali vlom v objekt, od koder pa neznani storilec ni odnesel ničesar. Obveščeni so bili tudi o prometni nesreči z materialno škodo, o kateri sta se voznika sporazumela sama. Obravnavali pa so še zbito divjad z osebnim vozilom na relaciji Mišji Dol – Primskovo.

Savus

Fotografija je simbolična