Zasavski policisti so minuli vikend na območju Zasavja poleg rednih nalog obravnavali še kršitev javnega reda in miru, tatvino, poškodovanji tujih stvari, poškodovanje avtomobila in dve prometni nesreči.

PP Trbovlje

Trboveljski policisti so se v nedeljo, 23. januarja, odzvali na klic občana, ki je naznanil, da je v večernem času v svojem osebnem avtomobilu naletel na spečega neznanca, ki je krvavel. Na kraj so poslali reševalce, ki so poškodovanega oskrbeli. Po zapustitvi urgence je oseba nadaljevala z iskanjem odklenjenega vozila, kjer bi lahko prespala, zato so o tem obvestili njegove svojce, ki so zanj poskrbeli. Policisti bodo zoper osumljenca, zaradi poškodovanja tuje stvari, podali kazensko ovadbo.

Trboveljske policiste so obvestili o tatvini mobilnega telefona. O dogodku intenzivno zbirajo obvestila, o vseh ugotovitvah pa bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

Obvestili so jih tudi o kaznivem dejanju poškodovanja tuje stvari, kjer je do sedaj neznani storilec lastnika oškodoval za približno 1300 evrov. O vseh ugotovitvah bodo obvestili pristojno državno tožilstvo.

PP Hrastnik

Hrastniški policisti so zaradi glasne glasbe posredovali v stanovanju v Hrastniku. Ker je kršitelj z drugimi kršitvami javnega reda nadaljeval, so ga policisti pridržali.

PP Zagorje ob Savi

Zagorske policiste so obvestili o poškodovanju vozila na parkirnem mestu. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

PP Litija

V petek, 21. januarja, okoli 7.30 ure so litijski policisti obravnavali prometno nesrečo v Spodnjem Hotiču, kjer je voznik zaradi vožnje po sredini vozišča trčil v drugo vozilo in s kraja nesreče odpeljal. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

Istega dne popoldan so obravnavali še eno prometno nesrečo z materialno škodo, kjer so ob izpolnjenih pogojih od ogleda odstopili.

Savus

Fotografija je simbolična