V petek, 5. marca, si lahko na spletni strani Delavskega doma Zagorje ogledate koncert Marka Škugorja, ki ga je imel v DD Zagorje marca leta 2019. Za obujanje spominov in ob prazniku žena.

»Šestega marca bo minilo leto dni, odkar smo v Kulturnem centru Delavski dom Zagorje ob Savi organizirali zadnji koncert. To je bil koncert ob dnevu žena s Kvatropirci. Dvorana je bila polna do zadnjega kotička. Po tem dogodku so se vsi kulturni domovi po Sloveniji zaradi epidemije Covid-19 za obiskovalce popolnoma zaprli. In zaprti so še danes,« so zapisali v Delavskem domu Zagorje.

Vsako leto so za dan žena povabili obiskovalce v njihovo družbo, v zagorsko dvorano in za vse dame organizirali poseben glasbeni večer.

»Letos vas v dvorano ne moremo povabiti na koncert. Smo pa za vas pripravili posnetek koncerta Marka Škugorja, ki je bil v naši dvorani dve leti nazaj, marca 2019. Koncert je posnela VTV in z veseljem vam ga na naši spletni strani www.kulturnidom-zagorje.si na ogled ponujamo še enkrat;  v petek, 5.marca ob 20. uri. Prepričani smo, da boste ob gledanju koncerta uživali,« so sporočili ob čestitki za dan žena iz DD Zagorje.

Savus

Foto: DD Zagorje