petek, 21 junija, 2024

Iz te kategorije

Prvenec Trboveljčanke: Lažje je vse

Tokčeva skladba je potrpežljivo čakala na Petro Ambrož, Trboveljčanko, ki jo je srce pripeljalo na Dolenjsko. Skladba Lažje je vse je tako zaživela v sveži preobleki, Petra pa se, in bil je že čas, predstavlja z avtorsko skladbo, kot bi bila napisana prav zanjo.

»Ne dojemam še čisto dobro, kaj vse se dogaja … mogoče je tako še bolje, res ne bi želela, da mi to srečo pokvari ego,« je ob izdaji singla in sodelovanju s Tomislavom Jovanovićem Tokcem v smehu povedala Petra Ambrož. Ne skriva veselja ob uresničitvi dolgoletnih sanj, saj Tokca občuduje že od Mercedes benda naprej.

»Zgodila se je ljubezen na prvi posluh, vse naprej pa je bila samo nadgradnja do vrhunca, ki ga slišite,« je navdušena Petra. Glede besedila pa pove, da je film, ki se ji je v glavi zavrtel ob prebranem Tokčevem tekstu, silno preprost. »Vsaka šola nekaj stane. Ko odrasteš in se iz življenjskih lekcij naučiš izvleči prepotrebno gorivo za nadaljnje podvige, je vse nekoliko lažje.«

Pri projektu so sodelovali Tomislav Jovanović Tokac (besedilo in glasba, spremljevalni vokali), Igor Ilić (producent & mix), Petra Ambrož (vokal), Stephan Emig (bobni), Jani Hace (bas kitara, kitara), Tibor Burai (klaviature), Borut Perše (kitara), Alan Orlič (avtor fotografij), Maj Valerij (avtor video animacije). Skladba je nastala pod okriljem produkcijske hiše Inja Music Records (Anja Pavlin, Igor Ilić).

Savus

Foto: Alan Orlič

https://www.youtube.com/watch?v=dN7ogmmctZo

Previous article
Next article

Isti avtor