Policisti so se na območju Zasavja v zadnjih 24 urah poleg rednih nalog ukvarjali še s prometno nesrečo, tatvino denarja, nekontroliranim vpitjem, pretepom in steklenično z neznano tekočino.

Policisti so se ukvarjali s prometno nesrečo na Izlakah s samoudeležbo in brez telesnih poškodb. Voznici so izdali plačilni nalog,

V Zagorju so obravnavali kaznivo dejanje tatvine denarja. Policisti nadaljujejo z zbiranjem obvestil, zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo.

V Kisovcu so kršili javni red in mir. Kršitelj je pod vplivom alkohola vpil in se nedostojno vedel. Ukazov policista, naj s kršitvijo preneha, ni upošteval, zato so ga pridržali in izdali plačilni nalog.

V dopoldanskem času so obravnavali spor med občanoma, ki se je stopnjeval v fizično obračunavanje. Policisti bodo po vseh zbranih podatkih izpeljali ustrezen prekrškovni postopek.

Občanu so zasegli stekleničko z neznano tekočino, za katero sumijo, da je prepovedana droga. Po opravljeni analizi bodo zoper kršitelja uvedli prekrškovni postopek.

Savus

Fotografija je simbolična