Zavarovalnica Triglav je pripravila akcijo Ponovno na izpitno vožnjo, s katero dajejo voznikom priložnost, da osvežijo svoje vozniško znanje. Svoje vozniške spretnosti bodo lahko vozniki pod strokovnim vodenjem učiteljev konec poletja, 31. avgusta, preizkusili tudi v Trbovljah. Čas za prijavo je do sobote, 17. julija.

Na ponovno opravljanje izpitne vožnje se lahko posamezniki prijavijo sami, lahko pa povabijo prijatelja. V spremstvu učitelja vožnje AMZS bosta oba preizkusila svoje vozniške veščine, učitelj vožnje pa bo razglasil zmagovalca.

»Bistvo akcije ni le opravljen izpit, ampak voznikom pomagati, da odpravijo svoje napake in osvojijo spremembe na cestah,« je povedala vodja projektov cestne preventive na Zavarovalnici Triglav Ana Cergolj Kebler. Cestnoprometni predpisi in infrastruktura se namreč nenehno spreminjajo, vozniki pa znanja večinoma ne osvežujejo.

Vsi, ki bodo opravljali ponovno izpitno vožnjo, bodo sodelovali tudi v žrebanju za adrenalinsko vožnjo z rally voznikom Rokom Turkom.

Savus

Foto: Zavarovalnica Triglav


 

Prejšnji članekKotiček za oddajo delujočih aparatov
Naslednji članekSofinanciranje preventivnih projektov nevladnih organizacij