nedelja, 19 maja, 2024

Iz te kategorije

Odprta bo tudi zagorska knjižnica

Tudi v matični Knjižnici Franceta Klopčiča Zagorje ob Savi bodo v ponedeljek, 4. maja, pričeli z izposojo in vračanjem gradiva. Delovala bo samo matična knjižnica v Zagorju, podružnici v Kisovcu in na Izlakah pa bosta do nadaljnjega še zaprti.

»Vsi, ki karkoli potrebujete, pokličite v našo knjižnico ali pošljite e-pošto na sikzag@zag.sik.si. Vračanje knjig je od tega datuma naprej dovoljeno,« sporočajo iz zagorske knjižnice.

Pravzaprav bodo zaradi epidemije novega koronavirusa pričeli s 4. majem v matični knjižnici poslovati po poletnem obratovalnem času, podružnici pa ostaneta zaprti do nadaljnjega. Poletni obratovalni čas bo veljal do 31. avgusta 2020.

Poletni obratovalni čas

(od 4. maja do 31. avgusta 2020)

Oddelek za odrasle in oddelek za mladino:

ponedeljek, sreda: 10.30 – 18.30

torek, četrtek, petek: 8.00 – 15.00

Vodstvo knjižnice obvešča vse obiskovalce še o posebnih postopkih pri poslovanju. Pri predaji gradiva ravnajmo preudarno in odgovorno (torej predaja gradiva pred vhodom v knjižnico – desno okno ob vhodu). Uporabniki naj se ne srečujejo med seboj, oziroma naj spoštujejo razdaljo 2 metrov. Omogočimo brezstično predajo gradiva. Vrnjene knjige pustimo v vrečki na hodniku knjižnice (hodnik je pod video-nadzorom). Tako kot pazite na druge, pazite tudi nase. To je pri rokovanju s knjigami izjemno pomembno. Ohranjajte varnostno razdaljo. Nosite zaščitno opremo (maska in obvezno razkuževanje rok). Upoštevajte navodila in priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje.

Savus

Foto: arhiv Savus

Isti avtor