Marec je in to pomeni, da bomo čez nekaj nekaj manj kot tri tedne podelili naziv Zasavc oziroma Zasavka leta 2018. Za vas pa pripravljamo nagradno igro, v kateri lahko osvojite set šestih steklenih skodelic.

Spremljate izbor Zasavca leta, ki ga pripravljamo že od leta 2014? Če da, potem bo nagradna naloga za vas mačji kašelj. Če ne, pa le pobrskajte po naši spletni strani www.savus.si in pri odgovarjanju ne boste imeli nobenih težav.

Tokratna nagradna naloga se glasi: naštejte tri od šestih dosedanjih Zasavcev leta.

Med vsemi, ki boste na info@savus.si poslali pravilen odgovor, bomo izžrebali tri, ki boste prejeli set šestih steklenih skodelic z napisom Jamatlon 2018.

Da vas bomo lažje našli in vas uvrstili v žreb, vas prosimo, da v zadevo e-poštnega sporočila z odgovorom napišete Nagradna igra: Zasavc leta. Odgovoru pripišite še vaše kontaktne podatke, torej ime, priimek, naslov in telefonsko številko. Odgovori brez kontaktnih podatkov ne bodo upoštevani, ravno tako ne veljajo odgovori, zapisani v komentar pod objavo na Facebooku.

Nagradna igra bo trajala do torka, 12. marca, do 12. ure.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Izdajatelj bo na posredovane e-poštne naslove tedensko pošiljal elektronsko pošto z novicami iz Zasavja in okolice. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus

Na naslovni fotografiji: utrinek z lanske prireditve, kjer Zasavc leta 2016 Gašper Ovnik v roko sega Zasavcu leta 2017 Dušanu Kastelicu. Foto: Branko Klančar