četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Nagradna igra: Koliko tekačev?

Nagradno vprašanje se glasi: Koliko zadovoljnih tekačic in tekačev se je skupno že podalo po trasi Rudarskega teka?

Če boste odgovorili pravilno (psst: odgovor najdete na spletni strani www.rudarskitek.si), boste sodelovali v žrebu za eno od petih lepih nagrad:

  1. nagrada: prijavnina na Rudarski tek (dolžina trase po izbiri)
  2. nagrada: topla vetrovka
  3. nagrada: odstranjevalec trde kože na stopalih
  4. nagrada: Chipolo (pripomoček za sledenje predmetov na daljavo)
  5. nagrada: prenosna polnilna postaja Powerbank

Nagradna igra bo trajala 14 dni, torej do torka, 5. februarja, do 12. ure.

Na Rudarski tek, ki bo 28. aprila, se lahko tudi prijavite – na zgoraj omenjeni spletni strani teka. Če želite preizkusiti svojo srečo, nam odgovor pošljite na info@savus.si in zraven pripišite še kontaktne podatke (ime, priimek, telefonska številka, naslov). Pravilni odgovori brez kontaktnih podatkov ne bodo upoštevani.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Izdajatelj bo na posredovane e-poštne naslove tedensko pošiljal elektronsko pošto z novicami iz Zasavja in okolice. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus

Isti avtor