Po letu in pol popolne prepovedi izvajanja sejemskih dogodkov, se med 15. in 19. septembrom na Celjski sejem vrača MOS – osrednji poslovno-sejemski dogodek, ki so ga letos vsebinsko dopolnili in ga postavili ob bok aktualnim evropskim in svetovnim trendom.

MOS se v letu 2021 vrača v prenovljeni podobi. Z dodelanim konceptom sejma predstavljajo novo usmeritev, ki bo odprla nova področja podjetjem za zagotavljanje zelenega, digitalnega in odpornega gospodarstva. MOS, kot eden izmed najmočnejših prodajnih in predstavitvenih kanalov, je stičišče inovativnih podjetij, državnih institucij, nevladnih organizacij in kupcev, ki vsako leto spodbudi nakupe in nove poslovne dogovore.

MOS je usmerjen na pet področij – MOS dom, turizem, tehnika, B2B in Plus. Novost je, da je vseh pet segmentov vsebinsko dopolnjenih.

Cene vstopnic

Cena vstopnice na prvi sejemski dan, 15. septembra, bo znašala 4 evre, cena vstopnic preostale dni pa bo 10 evrov.

Kot država partnerica se predstavlja Madžarska

Idejo države partnerice na MOS-u vodi želja po partnerskem povezovanju med državama in izboljšanju gospodarskih odnosov, istočasno pa pomembno prispeva k utrditvi diplomatskih odnosov med državama. Letošnja država partnerica je Madžarska.

Savus

Foto: MOS