četrtek, 23 maja, 2024

Iz te kategorije

Kradli v čebelnjaku in vrtnih utah

Policisti so v zadnjih 24 urah imeli na območju Zasavja poleg rednih nalog imeli še kar nekaj dela. Ukvarjali so se s krajami, motenjem javnega reda in miru, prometnimi nesrečami, drogo in kurjenjem.

PP Zagorje ob Savi

Policisti so se ukvarjali s pijancem, ki je vznemirjal stanovalce večstanovanjskega bloka v Kisovcu. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Obravnavali so prometno nesrečo z materialno škodo. Voznik je povozil kamen na cestišču. Obravnavali so tudi prometno nesrečo na parkirišču, v kateri je nastala manjša materialna škoda.

Obveščeni so bili tudi o kurjenju v naravnem okolju. Kršiteljici so izrekli ustrezen ukrep.

PP Hrastnik

Okrog 10.30 ure so policiste obvestili o vlomu v čebelnjak. Neznanec je ukradel orodje, ter s tem oškodoval lastnika za okoli 400 evrov. V bližini so vlomili še v dve vrtni uti. Iz prve je neznani storilec ukradel orodje, s tem je lastnika oškodoval za okoli  100 evrov. Iz druge pa je odnesel solarni akumulator, ter s tem oškodoval lastnika za okoli 150 evrov.

Okrog 17.30 ure so policiste obvestili o zatajitvi mobilnega telefona. Neznanec je lastnika oškodoval za okoli 800 evrov.

Okoli 19. ure so policisti posredovali v Zagorju, kjer naj bi moški fizično napadel soseda in ga poškodoval.

Okoli 21.30 ure pa so policisti moškemu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo.

Savus

Fotografija je simbolična

 

Isti avtor