Hrastniško gradbeno in keramičarsko podjetje Mavi, ki ima sedež v Turju (Dol pri Hrastniku, je leta 1998 ustanovil samostojni podjetnik Viljem Makek. Podjetje se ukvarja s širokim spektrom keramičarskih in manjšim spektrom zidarskih del.

Nudijo polaganje ploščic vseh vrst in velikosti, polaganje mozaikov in dekorativnega kamna, pozidavo kopalniških in kuhinjskih elementov, oblaganje manjših zunanjih in notranjih bazenov, hidroizolacijska dela, adaptacije kopalnic, kuhinj in stanovanjskih objektov, dobavijo ploščice in ves pripadajoči material (lepila, fugirne mase …).

Strankam nudijo tudi brezplačno svetovanje na podlagi dolgoletnih izkušenj. Pri delu so natančni, točni, konkurenčni in predvsem resni, kar dokazujejo tudi številne dobre povratne informacije njihovih strank.

Podjetje vodita Viljem Makek in njegov sin Tilen Makek, zaposlena pa je še ena oseba. Pravijo, da bi v prihodnosti z veseljem zaposlovali, vendar v tej stroki ni novega ter predvsem resnega in natančnega kadra. S poslom želijo nadaljevati, oče pa bo podjetje prenesel na sina in se upokojil.

PR objava