Minuli vikend, 23. in 24. oktobra, so bili kisovški orliči zopet precej aktivni. V soboto, 23. oktobra, je v Žireh na skakalnici K60 potekalo državno prvenstvo kadetinj in kadetov do 14 in do 15 let. V nedeljo, 24. oktobra, pa je v Mislinji na skakalnici K75 potekala še prestavljena tekma (zaradi vetra prejšnji teden) državnega prvenstva mladink in mladincev do 16 let.

Državno prvenstvo kadetinj in kadetov do 14 in do 15 let

V kategoriji kadetinj do 15 let je Maša Šutar osvojila sedmo mesto. V kategoriji kadetov do 15 let pa je Tej Logar osvojil drugo mesto, Jaka Lednik je bil 15., Tilen Bizjak 22., Benjamin Ostrožnik 25., Anže Bantan 26., Klemen Bizjak 29. in Matija Guna 30.

V kategoriji kadetinj do 14 let je Ula Vodlan osvojila sedmo mesto, Klara Jerman pa je bila 11. V kategoriji kadetov do 14 let je Lovro Percl Seručnik osvojil deseto mesto, Lovrenc Pirnovar je bil 19., Nik Lukmar 28., Damjan Zupanec pa 41.

Kadetinje in kadeti do 15 let so nastopili tudi na ekipni tekmi. Ekipa Zagorje 1, ki so jo sestavljali Lovrenc Pirnovar, Jaka Lednik, Lovro Percl Seručnik in Tej Logar je osvojila četrto mesto. Ekipa Zagorje 2, ki so jo sestavljali Nik Lukmar, Benjamin Ostrožnik, Anže Bantan in Tilen Bizjak, je osvojila 12. mesto, ekipa Zagorje 3, ki so jo sestavljali Klemen Bizjak, Matija Guna, Damjan Zupanec in Maša Šutar, pa je osvojila 16. mesto.

Državno prvenstvo mladink in mladincev do 16 let

V kategoriji mladink do 16 let je Katarina Pirnovar osvojila osmo mesto, Maša Šutar pa deseto.

V kategoriji mladincev do 16 let pa je Anej Razpotnik osvojil tretje mesto, Lovro Percl Seručnik je bil 28., Lovrenc Pirnovar pa 38.

Mladinci so nastopili tudi na ekipni tekmi. Ekipa Zagorje, ki so jo sestavljali Katarina Pirnovar, Lovrenc Pirnovar, Lovro Percl Seručnik in Anej Razpotnik, je osvojila šesto mesto.

TL

Foto: TL