ponedeljek, 20 maja, 2024

Iz te kategorije

Dejavno leto 2018

Zbirali so družabne igre in tako razveselili Društvo prijateljev mladine Trbovlje, pred novim letom pa so obiskali tudi varovance Doma upokojencev Franc Salamon, za katere so zbirali material za ustvarjalne delavnice.

Decembra je pri trboveljskem in zagorskem Sparu, MCTju, Knjižnici Toneta Seliškarja in Optiki Cestnik potekala akcija zbiranja rabljenih očal, ki so jih v Optiki Cestnik pregledali in poslali v Ljubljano.

V sodelovanju z MCT so se člani Lions kluba Trbovlje udeležili Pravljičnega festivala v mestnem parku, kjer so izpod njihovih rok nastajale »pravljične palačinke«. Pred Sparom so skupaj z DPM in Medgeneracijskim društvom Upanje postavili velikonočno stojnico. Sodelovala je tudi Glasbena šola Trbovlje, zato je bilo vzdušje zelo veselo. Decembra so v okviru Dežele pravljičnih nasmehov sodelovali na Miklavževem sejmu in izkupiček namenili šolskemu skladu GESŠ.

Kot vsako leto so v zagorskem delavskem domu pripravili razstavo Plakat miru in izbrali tri najboljše izdelke.

Projekt Donirana hrana se nadaljuje, pridružilo se je tudi podjetje Lidl. Da bi omogočili čim boljše shranjevanje hrane tudi v toplejših dneh, so razdeljevalnici Menažka donirali hladilnik.

Letos februarja bodo ponovno začeli zbirati komplete prve pomoči s pretečenim rokom trajanja. Komplete ali dele kompletov bodo zbirali v Avtohiši Malgaj v Gabrskem.

Isti avtor