V Knjižnici Toneta Seliškarja Trbovlje sporočajo, da se s prvim septembrom spreminja njihov odpiralni čas. Tretjega septembra pripravljajo pogovor s Petro Pogorevc, ki bo predstavila biografski roman o življenju Radka Poliča, 22. septembra pa pravljične urice za otroke. V knjižnici poudarjajo, da je pogoj za udeležbo na vseh prireditvah potrdilo o izpolnjevanju pogojev PCT in obvezna zaščitna maska.

Odpiralni čas knjižnice od prvega septembra dalje

Od ponedeljka do petka bo knjižnica odprta od 9. do 19. ure. Izjema je mladinski oddelek knjižnice, ki bo ob sredah odprt do 17. ure.

Ob sobotah bo knjižnica odprta od 8. do 13. ure, ob nedeljah pa bo zaprta.

Enota Dom Svobode ostaja zaprta do preklica. Gradivo lahko brez zamudnine vrnete v matični knjižnici.

Literarni večer s Petro Pogorevc

Tretjega septembra v enoti Svoboda v Trbovljah pripravljajo literarni večer, kjer se bodo pogovarjali s Petro Pogorevc, ki je napisala biografski roman o življenju Radka Poliča. Z njo se bo pogovarjala Simona Solina. Dogodek bodo izvedli v sodelovanju z založbo Beletrina, v okviru projekta Beletrinini trubadurji.

Pravljična urica – S pravljicami po Evropski uniji

Dvaindvajsetega septembra ob 17. uri pa na mladinskem oddelku pripravljajo pravljično urico z naslovom S pravljicami po Evropski uniji – poslušam, ustvarjam, se učim, rastem. Otroci bodo lahko o slišanem ustvarjali slike in risbe, ki bodo v septembru in oktobru na ogled v razstavnem oknu knjižnice.

Savus

Foto: Knjižnica Toneta Seliškarja Trbovlje


 

Prejšnji članekRdeči revirji tudi v Zagorju
Naslednji članekVabimo na Rudarski tek 2021!