V četrtek, 23. junija 2022, je v avli Delavskega doma Trbovlje potekal Županjin sprejem in vpis v zlato knjigo za vse učence trboveljskih osnovnih šol in dijake srednjih šol, ki so vsa leta šolanja dosegli odličen uspeh.

Učence, dijake in njihove starše ter ravnateljice šol in razredničarke je na sprejemu nagovorila podžupanja Občine Trbovlje Maja Krajnik, odličnjakom je zaželela vse dobro na njihovi nadaljnji poti.  Prav tako so se na prireditvi za večletno delo in doprinos zahvalili nekdanji ravnateljici OŠ Ivana Cankarja Trbovlje Mojci Lazar Doberlet in ravnateljici Srednje tehniške in poklicne šole Trbovlje Marjetki Bizjak, ki z jesenjo zapušča mesto ravnateljice.

Vpis v zlato knjigo so pospremili z ogromno smeha s Tinom Vodopivcem, slovenskim stand-up komikom, za zaključek pa so razrezali tudi torto in tako obeležili uspeh odličnjakov, za katerega so se trudili vsa leta šolanja. Odličnjaki so prejeli županjino petico s posvetilom in ostale drobne pozornosti, ki jih bodo spominjale na obdobje, ko so zaključili eno izmed pomembnih poglavij svojega življenja in se podali novim izzivom naproti.

Savus
Foto: arhiv Občine Trbovlje