ponedeljek, 24 junija, 2024

Iz te kategorije

Vozil predelan moped

Hrastnik

Včeraj so okoli 11. ure policiste obvestili o prometni nesreči na parkirnem prostoru. Do nesreče je prišlo zaradi nepravilnega premika z vozilom. Na vozilih je nastalo za okoli 230 evrov materialne škode. Povzročitelju so policisti izdali plačilni nalog.

Včeraj so nekaj po 18. uri policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo.

Trbovlje

V  Trbovljah so neznanci vlomili v poslovne prostore, od koder so odnesli električni aparat. Škoda znaša okoli 350 evrov.

Dopoldan so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer je prišlo do spora med  občanoma. 45-letnik je žalil 25-letnika, zaradi česar so mu policisti izrekli globo.

Popoldan so policisti ustavili 42-letnega voznika mopeda in za vozilo zaradi suma, da je predelano, odredili izredni tehnični pregled. Pregled je pokazal, da je vozilo predelano tako, da presega dovoljeno hitrost. Policisti so vozilo zasegli, zoper kršitelja pa bodo podali obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Center za obveščanje Republike Slovenije poroča še, da je včeraj ob 19.25 uri na Ribniku v Trbovljah v stanovanju počila vodovodna cev. Gasilci PGD Trbovlje – mesto so zaprli glavni ventil in o dogodku obvestili dežurnega vodovodarja.

Danes pa so gasilci PGD Trbovlje – mesto ob 9.50 uri v naselju Loke s tehničnim posegom odprli vrata stanovanja v večstanovanjski stavbi in omogočili reševalcem NMP Trbovlje dostop do onemogle osebe. Prisotna je bila tudi policijska patrulja PP Trbovlje.

Savus

Fotografija je simbolična.

Previous article
Next article

Isti avtor