Veterani RK Dol TKI Hrastnik so v dveh tednih osvojili dva veteranska turnirja. Ekipo so okrepili igralci, ki so končali z rokometno kariero v zadnjih letih.

V soboto, 28. maja, so veterani RK Dol TKI sodelovali na veteranskem turnirju v Sevnici. V konkurenci 15 ekip so v na štirih tekmah proti ekipam Dobove, Križevci (Hrvaška), v polfinalu proti Sevnici in v finalu proti Loki dosegli štiri prepričljive zmage in tako po dolgem času osvojili sevniški turnir in roke dobili prehodni pokal sevniškega turnirja.

Pripadal jim je tudi pokal za najboljšega igralca na turnirju, ki so ga organizatorji izročili Damjanu Papu. Veteranska sekcija dolskega kluba se je v zadnjem času okrepila z igralci, ki so končali z rednim igranjem rokometa v zadnjih letih, kar se je poznalo tudi na turnirjih. »Še vedno pa ekipo krasi odličen zmagovalni duh,« je povedal vodja moštva na turnirju v Sevnici Sašo Halzer.

V Sevnici so barve Dola branili: Denis Draksler, Mitja Krajnc, Miran Hribšek, Damjan Pap, Sergej Kozole, Domen Hribšek, Vojteh Urbajs, Gregor Lisec, Boštjan Knez, Milan Jukič, Matej Urlep, Sašo Halzer (vodja moštva).

Savus

Foto: RK Dol TKI Hrastnik – veterani