Policisti so v zadnjih 24 urah poleg rednih nalog obravnavali še objestna voznika in spravili na varno najdenih 100 evrov. Gasilci pa so se v zadnjem času kar dvakrat ukvarjali z vozili, ki sta obvstali na bankini.

Policisti so obravnavali voznika osebnega avtomobila, ki je vozil v času izrečene prepovedi vožnje motornih vozil. Vozniku so odredili hitri test na mamila, ki je bil pozitiven, zato so mu odredili še strokovni pregled, ki ga je odklonil. Vozniku so zasegli motorno vozilo, sledi obdolžilni predlog na pristojno sodišče.

Policiste so obvestili o objestni vožnji voznika osebnega avtomobila, ki pa ga pri kontroli prometa niso izsledili.

Občanka je na PP prinesla najdeno gotovino v skupnem znesku 100 evrov, ki jo je v popoldanskem času našla na bančnem avtomatu v Zagorju ob Savi. Lastnika denarja, ki je denar pozabil na bankomatu, pozivajo, da se zglasi na PP Zagorje ob Savi in ob ustreznem dokazilu prevzame denar.

Center za obveščanje RS, Izpostava Trbovlje

V torek, 12. maja, ob 14.10 uri je v Podvinah v občini Zagorje ob Savi voznik kombiniranega vozila zapeljal na razmočen teren ter z vozilom obstal na robu cestišča. Gasilci PGD Zagorje – mesto so zavarovali kraj dogodka, zavarovali vozilo pred prevrnitvijo in s pomočjo škripčevja postavili vozilo na cestišče.

V četrtek, 14. maja ob 21. uri je na magistralni cesti Hrastnik-Trbovlje (pri naselju Dobovec v občini Trbovlje) voznik osebnega vozila zapeljal na bankino. Voznik je ostal neodziven v vozilu. Gasilci PGD Trbovlje mesto so zavarovali kraj dogodka, odklopili akumulator ter reševalcem NMP ZD Trbovlje nudili pomoč pri oskrbi voznika ter ga prenesli v reševalno vozilo. Prepeljali so ga v Splošno bolnišnico Trbovlje.

Savus

Fotografija je simbolična.