PP Hrastnik

19. aprila so policiste ob 20.35 uri obvestili o tatvini mobilnega telefona, s katero je storilec oškodoval lastnika za 100 evrov.

20. aprila ob 16.30 uri so policisti občanu zasegli snov – sumijo, da gre za prepovedano drogo.

PP Zagorje

19. aprila dopoldan je patrulja PP Zagorje ob Savi dobila obvestilo o kršitvi Zakona o varstvu javnega reda in miru, ki se je pripetila prejšnjo noč.

V dopoldanskem času so policiste obvestili o kršitvi Zakona o varstvu javnega reda in miru v Kisovcu, kjer se je občan nesramno in vsiljivo vedel do strank. Policisti so kršitelju izdali plačilni nalog.

Dopoldan je na policijski postaji občanka povedala, da je na bankomatu NLB pri tržnici v Zagorju dvignila 50 evrov, ki jih je pozabila v reži bankomata. Neznani storilec je denar vzel in odšel.

Popoldan je občanka na postajo prinesla kuverto, v kateri je bil darilni bon in denar in ki jo je našla v okolici ZD Zagorje ob Savi. Kuverta je že v rokah lastnice.

Policisti so ponovno prejeli obvestilo o kršitvi javnega reda in miru v Kisovcu. Kršitelja so pridržali in oglobili, ker se je pijan drzno, nesramno in žaljivo vedel do občanov.

Preiskovali so tudi tatvino denarnice z dokumenti.

20. aprila je dopoldan potekala regijska gasilska vaja na zagorskem Ruardiju. Pri vaji so sodelovala vsa prostovoljna gasilska društva občine Zagorje, helikopter slovenske vojske in policisti PP Zagorje ob Savi.

Poslovodja zagorske trgovine je prijavila tatico, ki jo je zalotil varnostnik.

Popoldan so policisti preiskovali kršitev javnega reda in miru.

Ponoči je občan policijski patrulji prijavil spor v družini. Policisti bodo v zvezi s težavami v družini obvestili pristojni CSD.

21. aprila so imele patrulje PP Zagorje ob Savi v postopku tri voznike, ki so vozili pod vplivom alkohola. Voznikom so odvzeli dovoljenja in jim prepovedali nadaljnjo vožnjo. Dva voznika so oglobili, zoper enega pa bodo na pristojno sodišče podali obdolžilni predlog.

Ponoči so mirili glasne sosede.

22. aprila popoldan so s ceste med Zagorjem in Litijo odstranili večjo skalo, ki je ovirala promet.

Savus

Fotografija je simbolična.