Iz Občine Trbovlje sporočajo, da bodo v naslednjem tednu uradno odprli športni park Ledenica. Dela namreč počasi prehajajo v zaključno fazo, prostor pa bo kmalu dobil povsem novo podobo in funkcionalnost. Odprtje bo v četrtek, 26. avgusta, ob 21. uri.

Udeležili se ga bodo ljubljanski raper Nipke (Boštjan Nipič), plesalci ljubljanske plesne šole Artifex, radijski voditelj in pevec Klemen Bunderla ter Trboveljčanka in najboljša slovenska košarkarica Nika Barič, ki bo pripravila tudi presenečenje. Zakaj bo tam, izveste na samem odprtju. Nika vas tudi sama vabi na odprtje parka, njen video pa si lahko ogledate na tej povezavi.

Športni park Ledenica bo namenjen otrokom, mladim in tistim občanom, ki bodo želeli svoj prosti čas izkoristiti na aktiven in zabaven način. Zajemal bo rolkarski poligon s plezalnima balvanoma, tribune in brv, ki bo povezovala dva dela športnega parka. Tam bodo tudi pešpot, zunanji fitnes, otroška igrala in motorikpark (gibalni park), kjer bodo lahko starejši ohranjali svojo fizično pripravljenost.

Savus

Foto: Občina Trbovlje


 

Prejšnji članekZapora parkirišča pri godbenem domu
Naslednji članekCerar: Nivo politične kulture je izredno slab