ponedeljek, 15 julija, 2024

Iz te kategorije

Neurobeans – zlato priznanje

Gospodarska zbornica Slovenije je danes podelila priznanja za najboljše inovacije leta 2023. Med nagrajenci so tudi Gregor Bohnec z inovacijo Neurobeans, Steklarna Hrastnik in Eti.

Danes, 19. septembra, na Brdu pri Kranju v okviru Dneva inovativnosti poteka podelitev nacionalnih priznanj najbolj inovativnim podjetjem in inovatorjem v podjetjih ter drugih organizacijah. Nagrade letos Gospodarska zbornica podeljuje že enaindvajsetič, med nagrajenci pa so ponovno podjetja iz Zasavja.

Na Brdu je bilo pravkar podeljenih 10 zlatih, 22 srebrnih, 11 bronastih  priznanj, 2 posebni priznanji za inovacijski izziv ter eno priznanje za prebojno invencijo. Letos iz Zasavja zlato priznanje prejme Gregor Bohnec s.p. za inovacijo, imenovano Neurobeans. Gre za pripomoček in metodo za treniranje učinkovitega delovanja v šoli, pri delu ali pri športu. Gregor Bohnec je za inovacijo Neurobeans dobil tudi zlato priznanje Zasavske gospodarske zbornice. Več si lahko preberete na povezavi.

Steklarna Hrastnik in Eti sta na nacionalnem nivoju sodelovala skupaj s tremi inovacijami, ki so danes prejela srebrna in bronasta priznanja.

Savus

Foto: arhiv Savus


 

Isti avtor