Kroniko preteklega konca tedna so zaznamovale takšne in drugačne nesreče, manjkalo ni niti razgrajačev in pretepačev.

V petek ponoči so policisti zaradi glasne glasbe intervenirali v Trbovljah. Kršitelju so izrekli globo.

V soboto, 29. februarja, so zvečer morali posredovati v gostinskem lokalu v Kisovcu, kjer je prišlo do fizičnega spora med dvema občanoma.

Zaradi glasne glasbe so v Trbovljah kršiteljici izrekli opozorilo.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja so vozniku osebnega vozila zasegli vozilo. V postopku so ugotovili tudi, da je vozil neregistrirano osebno vozilo z nameščenimi drugimi registrskimi tablicami. Vozniku so izdali plačilni nalog, prav tako pa bodo zoper njega podali obdolžilni predlog na pristojno okrajno sodišče.

Posredovati so morali tudi v gostinskem lokalu v Zagorju, kjer je prišlo do fizičnega spora dvema občanoma.

Nekaj po 13. uri so jih obvestili o nesreči pri delu v gozdu v Suhem potoku, kjer je občana pri podiranju drevja stisnila veja drevesa. Moškega so odpeljali z reševalnim vozilom in po do sedaj znanih podatkih ni utrpel hujših poškodb.

V nedeljo dopoldan so policiste obvestili o prometni nesreči v Trbovljah, kjer je neznani voznik rdeče Toyote yaris trčil v ograjo in leseno barako in nato s kraja odpeljal, ne da bi o tem obvestil lastnika oziroma policijo. Policisti pozivajo vse, ki bi karkoli vedeli o prometni nesreči oziroma poškodovanem vozilu znamke Toyota yaris, rdeče barve, da o tem obvestijo Policijsko postajo Trbovlje.

Ponoči je neznanec na parkirišču v Trbovljah poškodoval lak na osebnem vozilu in s tem lastnika oškodoval za približno 500 evrov.

Zvečer so policisti intervenirali v Trbovljah, kjer je moški, ki je bil pod vplivom alkohola, z vpitjem in nedostojnim vedenjem kršil javni red in mir, zaradi česar so mu izrekli globo.

Savus

Fotografija je simbolična.