Na Facebook straneh Savus.si in Rudarski maraton Zasavje smo v petek, 24. februarja, objavili nagradno igro, v kateri smo obljubili, da bomo med vsemi, ki se bodo od 24. do 30. januarja prijavile na prireditev Punce v jami, eni povrnili prijavnino.

Žreb je odločil, da povrnjeno prijavnino za prireditev Punce v jami dobi Maja Kavčič. Maja, iskrene čestitke!

Za vse, ki vam tokrat sreča ni bila naklonjena, pa pripravljamo še eno nagradno igro. Spremljajte www.savus.si in www.rudarskitek.si/punce-v-jami/.

Lahko pa se tudi prijavite.

Ravnanje z osebnimi podatki

Sodelujoči v nagradni igri so seznanjeni s pravili nagradne igre in se zavezujejo, da jih bodo upoštevali. S sodelovanjem v nagradni igri se strinjajo in omogočijo izdajatelju Zavodu Savus, Mestni trg 5a, 1420 Trbovlje, da zbira in obdeluje posredovane osebne podatke za namen nagradne igre, objave imena in priimka ter kraja bivanja v spletnem časopisu Savus, po potrebi tudi v časopisu Savus ter na strani Savusa na družbenih omrežjih Facebook in Twitter. Izdajatelj bo na posredovane e-poštne naslove tedensko pošiljal elektronsko pošto z novicami iz Zasavja in okolice. Izdajatelj obdeluje posredovane osebne podatke v skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov. Prenehanje uporabe in izbris osebnih podatkov lahko sodelujoči zahtevajo pisno ali elektronsko na naslov izdajatelja.

Savus