Dvajseto obletnico svojega delovanja je Lions klub Trbovlje obeležil tako, kot tudi sicer deluje – dobrodelno. S koncertom v Delavskem domu Trbovlje so namreč zbirali sredstva za pomoč socialno ogroženi družini.
Šestčlanska družina iz Trbovelj živi v dotrajanem stanovanju, otroci pa nimajo priložnosti razvijati svojih talentov, saj za to enostavno ni denarja. A to se bo kmalu spremenilo. Z denarjem, ki so ga zbrali s prodajo vstopnic, bo Lions klub Trbovlje družini pomagal pri nakupu stanovanjske opreme, vsi štirje otroci pa se bodo lahko vpisali v svoje najljubše obšolske dejavnosti.

Na dogodku so zbrane pozdravili predsednica Lions kluba Trbovlje Danijela Čibej, guverner slovenskega Lions kluba Branko Dolenc in trboveljska županja Jasna Gabrič. »V času, ko je socialna država vse manj socialna in humanitarne organizacije stopamo na njeno mesto, moramo biti Lionsi tam, kjer nas potrebujejo,« je zbranim v svojem nagovoru povedal Branko Dolenc. Za glasbo so poskrbeli Mešani mladinski pevski zbor GESŠ Trbovlje, Pihalni orkester Glasbene šole Trbovlje in učenci oddelka za solo petje Glasbene šole Trbovlje.

MD

Prejšnji članekŠtefanija s Fabio
Naslednji članekMarija Čop: obrtniški vzor leta