Člani skupine Flora&Paris so pripravljeni na poletne nastope. Zasedba je v glavnem zasavska, nova moč pa je prikupna pevka in kitaristka Nika Zore.

Glasbena skupina Flora&Paris je otrok nekaterih članov znane slovenske zasedbe Orlek. Leta 2016 se jim je pridružil Žan Libnik, drugo uvrščeni na Slovenija ima talent 2015. Prvi single z Žanom je bila skladba Moja boginja, katera je še vedno med najbolj zaželjenimi skladbami skupine na koncertih. Po tej skladbi so posneli še nekaj pesmi, med drugim Brez tebe, Potujem sam, Ples, Naša bajta … Letos pa se je skupini pridružila še simpatična Nika Zore. Nika pri nekaterih pesmih zapoje z Žanom, nekatere pa kar sama, zraven igra še ukulele in akustično kitaro.

V maju so posneli še tri skladbe, da bodo lahko izdali CD, ki bo predvidoma izšel v začetku prihodnjega leta. Že poleti lahko pričakujemo, da bomo na radijskih valov slišali eno izmed teh novih pesmi.

Skupina že komaj čaka povabila organizatorjev koncertov in drugih prireditev, saj je zelo primerna tudi za manjše in srednje velike dogodke, ki pa so zdaj že dovoljeni v Sloveniji.

Nekatere videospote skupine najdete na tej povezavi.

Savus

Foto: Sandra Juvan in arhiv skupine