Luka Dončić se je preko svoje fundacije odzval na grozljive poplave, ki so prizadele Slovenijo. Najbolj znani zasavski zet je zaročen z Zagorjanko Anamario Goltes. Danes mineva točno en mesec odkar sta se slovenski košarkarski as in manekenka na Bledu zaročila.

Slovenska košarkarska reprezentanca se pripravlja na bližajoče se svetovno prvenstvo. Slovenska ekipa je do sedaj odigrala tri prijateljske tekme, Luka Dončić je letos debitiral kot kapetan reprezentance.

Poplave so se prvega zvezdnika naše ekipe močno dotaknile. Na pomoč je priskočila njegova slovita fundacija, ki je že sporočila, da je navezala stik z lokalnimi oblastmi, katerim pomaga na vse možne načine, obenem pa je svojo pomoč obljubila tudi v nadaljnje. Na socialnih omrežjih so zapisali: “Fundacija Luke Dončića je pretresena zaradi katastrofalnih poplav, ki še naprej pustošijo po slovenskih krajih, uničujejo domove in zahtevajo življenja. V stiku smo z lokalnimi oblastmi z namenom, da podpremo njihova prizadevanja za pomoč, glede na razmere pa se bomo še naprej odzivali na njihove potrebe.«

Luka Dončić je natanko en mesec nazaj, 7. julija 2023, zaprosil za roko Zagorjanko Anamario Goltes. Anamaria je manekenka in študentka podjetništva. Zagorjanka se ukvarja tudi z vadbenimi programi za ženske. Luka in Anamaria sta se spoznala, ko sta bila še najstnika. Luka je bil star 12 let, Anamaria pa 13, skupaj sta že 11 let. O njuni zvezi smo na Savusu pisali že leta 2017 – Luka Dončić. Zagorski zet: »Zagorjanka je lepša kot Španka!«.

Savus

Foto: Instagram Anamerie Goltes, Instagram Luke Dončića