sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Volilna konferenca OO SDS Trbovlje

V petek, 15. marca, so se člani OO SDS Trbovlje zbrali na volilni konferenci. Konference se je udeležil tudi generalni sekretar SDS Janez Mežan. Že pred začetkom konference je vse navzoče pozdravil tudi poslanec SDS Boris Doblekar.

Pred volilnim delom konference so poročilo o svojem delu podali tudi predstavniki organov OO SDS Trbovlje – predsednik in vodja svetniške skupine Borut Dolanc, blagajnik Roman Sotlar ter poročilo v imenu predsednice ONK Ksenija Škrabar.

V nadaljevanju so izvedli volitve organov OO SDS Trbovlje za mandatno obdobje 2019 do 2023. Vsi voljeni predstavniki v organe odbora so bili izvoljeni soglasno. Tako novoizvoljeni predsednik OO SDS Trbovlje ostaja Borut Dolanc, v izvršilnem odboru bodo delovali Alenka Forte, Domen Janc, Janez Jontez ml., Mario Juričan, Urban Kozmus, Matjaž Popotnik, Roman Sotlar, Sara Sotlar, Zvone Škrabar in Mitja Vozel, nadzorno komisijo pa bodo sestavljali Štefan Gorza, Marija Majcen in Ksenija Škrabar.

V okviru delovnega programa za leto 2019 so najpomembnejši dogodek 26. maja volitve za evropski parlament, predsednica ženskega odbora OO SDS Trbovlje Alenka Forte pa je prisotne povabila na Večer pesmi in poezije s poslanko Alenko Jeraj in Ivom Mojzerjem ob materinskem dnevu, ki ga ženski odbor pripravlja 25. marca v Lovskem gradiču.

Savus

Foto: arhiv OO SDS Trbovlje

Isti avtor