Sofinanciranju programov veteranskih in častniških organizacij bo Občina Zagorje namenila 8000 evrov. Rok za prijavo na razpis je 25. februar.

Do 28. februarja lahko svoje zaključne naloge na razpis za dodelitev nagrad prijavijo diplomanti. Občina bo med avtorje izbranih zaključnih nalog razdelila 4000 evrov.

Rok za prijavo na razpis za sofinanciranje programov ljubiteljske kulture je 4. marec. Za kulturnike je v občinskem proračunu »rezerviranih« 40 tisočakov. Programi za varstvo okolja, ki se lahko na razpis prijavijo do 5. marca, bodo skupno dobili 3500 evrov.

Dodatnim programom osnovnih šol bo občina namenila 32.000 evrov. Rok za prijavo na razpis je 6. marec. Istega dne se bosta zaprla tudi razpis za sofinanciranje programov ljubiteljske kulture in razpis za sofinanciranje programov turističnih društev. Za prvi razpis je občina namenila 5900, za drugega pa 5500 evrov.

Do 11. marca sta odprta razpisa za sofinanciranje letnega programa športa ter sofinanciranje programov invalidskih in humanitarnih organizacij. V prvem razpisu je na voljo 116.200 evrov, v drugem pa 13.300 evrov.

44 tisočakov bo občina namenila sofinanciranju naložb v kmetijska gospodarstva. Rok za prijavo je 15. marec.

Najdaljši rok za prijavo ima razpis za subvencioniranje socialno varstvenih storitev socialnega servisa, ki bo odprt do 29. novembra. Med izbrane prijavljene bo občina razdelila pet tisočakov.

Savus