sobota, 20 julija, 2024

Iz te kategorije

Skupila so jo parkirana vozila

PP Trbovlje

Popoldan so policisti posredovali v Trbovljah, kjer je 39-letnik namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil v lasti 35-letnika in ga s tem oškodoval za 700 evrov. Ker je storilec med postopkom kazal znake psihičnih motenj, je na kraj prišel zdravnik ZD Trbovlje, ki je odredil prisilno hospitalizacijo 39-letnika.

Zvečer je v Trbovljah 23-letni voznik osebnega avtomobila trčil v ograjo. Pri tem je nastala materialna škoda, policisti so kršitelja oglobili.

PP Hrastnik

11. februarja so policisti ob pol devetih opravili hišno preiskavo stanovanja. Našli in zasegi so snovi, za katere sumijo, da gre za prepovedane droge. Ali je temu tako, bo pokazala analiza.

PP Zagorje

Na regionalni cesti v okolici Šklendrovca je moški z avtom povozil kamen in poškodoval prag na desni strani vozila.

Zagorski policisti so v Hrastniku v enem izmed gostinskih obratov preiskovali sum tatvine in vloma. Ogledali so si kraj dejanja in se pogovorili s prisotnimi, nadaljnjo preiskavo kaznivega dejanja pa so odstopili pristojni Policijski postaji Hrastnik.

Na policijsko postajo je prišel lastnik osebnega avtomobila in povedal, da je neznani voznik med 9. in 11. februarjem na parkirišču trčil v njegovo parkirano vozilo.

Popoldan je do policistov pristopil še en občan in ravno tako prijavil neznanega voznika, ki je 11. februarja trčil v njegovo parkirano vozilo.

Na policijsko postajo v Zagorju je prišla občanka in povedala, da je neznani storilec med koncem tedna poškodoval njena vhodna vrata in steklo na stranskih vratih stanovanjske hiše. Policisti so na kraju ugotovili, da je med 8. februarjem ob 13. uri in 10. februarjem ob 16. uri neznanec poškodoval leseni del podboja na vhodnih vratih in steklo na stranskih vratih stanovanjske hiše.

Policija udeležence v prometu obvešča, da je glavna cesta med Trbovljami in Zagorjem zaradi skalnega podora še vedno zaprta za ves promet. Obvoz je speljan čez Bevško.

Savus

Fotografija je simbolična.

Isti avtor