PP Trbovlje

V ponedeljek, 18. 9., je v jutranjem času občan policiste obvestil o najdenem denarju na bankomatu. V zvezi najdbe nadaljujejo z zbiranjem obvestil.

V popoldanskem času so policisti občanu zasegli snov, za katero sumijo, da je prepovedana droga – konoplja rastlina. Po analizi snovi sledi prekrškovni postopek.

PP Hrastnik

V jutranjem času so bili policisti obveščeni o poskusu vloma v delavnico v Hrastniku, kamor je neznanec vlomil skozi okno, iz notranjosti pa ni ničesar odesel. Vlomilec (ali vlomilka) je poskrbel za okoli 300 evrov materialne škode.

V dopoldanskem času so policiste obvestili o prometni nesreči, v kateri je voznik s tovornim vozilom poškodoval vod električne napeljave. V nesreči je nastalo za okoli 5.000 evrov materialne škode.

PP Zagorje ob Savi

V dopoldanskem času so policisti obravnavali tatvino. Neznanci so iz hladilnika kioska ukradli brezalkoholno, alkoholno pijačo ter čokolade. Tatvino še preiskujejo.

V dopoldanskem času je prijavitelj prijavil tatvino vozila, ki naj bi bil po izjavi prijavitelja ukraden v neugotovljenem času na območju Zagorja. Gre za vozilo znamke Ford Fiesta, rdeče barve, reg. št. LJ 20-14S.

V popoldanskem času je občan prijavil prometno nesrečo s pobegom. Neznani voznik je tega dne med 15. in 16. uro na parkirišču gostinskega lokala poškodoval njegov osebni avtomobil.

ZT