Policisti so se na območju Zasavja v zadnjih 48 urah ukvarjali tudi s prometnimi nesrečami, nepravilnim parkiranjem, prepovedano drogo, najdeno denarnico, tatvino kuhinjske nape, nesrečo pri delu, verbalni sporom in goljufijo.

Sreda

V sredo okrog 15. ure so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru v Hrastniku. Neznani voznik je trčil v parkirano vozilo ter s kraja odpeljal, pri tem je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.

Popoldan so občanu zasegli snov, za katero sumijo, da gre za prepovedano drogo. Snov so poslali v analizo.

Zaradi nepravilnega parkiranja so policisti v Trbovljah izdali obvestilo o prekršku.

V  večernem  času  se  je  v Trbovljah pripetila prometna nesreča zaradi nepravilne  vzvratne  vožnje  18-letnega voznika osebnega avtomobila, ki je trčil  v  prometni znak. Pri tem je nastala materialna škoda, povzročitelju so izrekli globo.

Policisti so prevzeli najdeno denarnico z vsebino, občanka jo je našla 4. septembra na območju Zagorja ob Savi. Policisti so denarnico vrnili lastniku.

Policiste so obvestili o tatvini kuhinjske nape iz skupnih prostorov bivalnih enot na območju Zagorja ob Savi. Osumljenca čaka kazenska ovadba.

Pri kontroli prometa so ustavili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola Odvzeli so mu vozniško dovoljenje in prepovedali nadaljnjo vožnjo. Zoper voznika, ki je imel med vožnjo kar 0,77 mg alkohola v litru izdihanega zraka, bo na sodišče podan obdolžilni predlog.

Četrtek

Dopoldan okoli 11. ure so policiste obvestili o prometni nesreči s pobegom na parkirnem prostoru. Neznani voznik je trčil v parkirano vozilo in s kraja odpeljal. Pri tem je nastalo za okoli 300 evrov materialne škode.

Zvečer so policiste obvestili o nesreči pri delu. Moški, ki je doma opravljal dela na hiši, je padel z gradbenega odra. Poškodovanega so z reševalnim vozilom odpeljali v SB Celje. Po prvih podatkih jo je odnesel z lahkimi telesnimi poškodbami.

V jutranjih urah so intervenirali na območju Zagorja ob Savi zaradi verbalnega spora. Kršitelju so izdali plačilni nalog.

Policisti so obravnavali tudi goljufijo, pri kateri je prodajalec oškodovanca zavedel, da bo dobil plačane stvari. Po zbranih obvestilih bodo zoper osumljenca podali kazensko ovadbo na pristojno tožilstvo.

Savus

Fotografija je simbolična