Policisti v Zasavju so imeli ta vikend nekaj manj dela. Ukvarjali so se s petimi manjšimi prometnimi nesrečami, tatvino v trgovini, tremi kršatvami javnega reda in miru, pa tudi s poškodovanimi brisalci na dveh avtomobilih.

PP Hrastnik

V nedeljo dopoldan so policiste obvestili o poškodovanju brisalcev na dveh vozilih. Neznanec je lastnico oškodoval lastnico za 100 evrov.

PP Trbovlje

V soboto v popoldanskem času so policiste obvestili o tatvini artiklov iz trgovine v Trbovljah. Policisti so pri pregledu terena izsledili 44-letnega in 33-letnega Ljubljančana, ki sta iz trgovine ukradla artikle v vrednosti 220 evrov in jima predmete zasegli. Čaka ju kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

Obravnavali so kaznivo dejanje povzročitve telesnih poškodb. Storilca čaka kazenska ovadba na pristojno tožilstvo.

V nedeljo v večernem času se je v Trbovljah zgodila prometna nesreča zaradi prekratke varnostne razdalje. 20-letni voznik osebnega avtomobila je trčil v osebni avtomobil pred seboj. V nesreči je nastala materialna škoda.

PP Zagorje ob Savi

V petek zvečer so policisti obravnavali kršitev javnega reda in miru v zasebnem prostoru.

PP Litija

V petek dopoldan so obravnavali prometno nesrečo s pobegom na parkirnem prostoru pred trgovino v Litiji zaradi nepravilnega premika. Policisti so našli povzročiteljico nesreče, v kateri je nastala materialna škoda znaša približno 500 evrov.

Obravnavali so povoženo divjad v Dolskem, ob izpolnjenih pogojih so odstopili od ogleda. Podobno so storili še v enem primeru.

V nedeljo dopoldan so obravnavali sum kršitve javnega reda v okolici Dola pri Litiji.

Savus

Fotografija je simbolična7